Universal Hobbies

Claas Xerion 3300 Trac VC

 

Universal Hobbies heeft net als Siku nu ook een Claas Xerion gefabriceerd. En zoals wij gewend zijn van Universal Hobbies is dit model wel breekbaar, heeft heel erg veel details, en is hierdoor geen speelgoed, maar echt een verzamelaarobject geworden.

voorkant

achterkant

Met de cabine gedraaid, is trouwens iets wat je volgens mij niet elke dag moet doen, vanwege de breekbaarheid van het model.

Op de voorgaande foto's is het al duidelijk dat Universal Hobbies de detailering van het model op een hoog niveau heeft, wij zijn niet anders gewend..

De achterzijde van dit model heeft een hefinrichting die compatibel is met de meeste Siku, Britains, Ertl en Ros werktuigen. Helaas heeft Universal Hobbies hiermee naar mijn mening de plank mis geslagen, dit had een waarheidsgetrouwe hefinrichting moeten zijn.

Detailfoto achterzijde Claas Xerion

Ik heb geprobeerd het interieur van de Claas Xerion 3300 te fotograferen, waarbij opvalt dat Universal Hobbies ook de detailering in de cabine goed nagebootst heeft.

Zoals jullie zien op de laatste foto, mis ik een schijnwerper aan de voorkant, een veel gehoorde klacht van mede-verzamelaars over Universal Hobbies. Zeker met de nieuwste modellen wil Universal Hobbies wel eens een "maandagochtend" produkt leveren. Dit model heb ik geimporteerd vanuit Engeland, retour zal ik hem dan ook niet sturen, daar is het model nu nog te zeldzaam voor. Levering van deze Claas staat gepland voor eind november 2006. Dit model zal voor rond de 45,00 te leveren zijn.

 

 


Landbouwminiatuur.nl
Landbouwminiatuur.nl

Landbouwminiatuur.nl 2005-2010

Powered by Mechafarmer © 2010

create counter